Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Igualada

Aquest estiu refresca't amb les Summer Fun Weeks de Kids&Us.

Publicat 11/07/2019

A Kids&Us les vacances d'estiu són sinònim de Fun Weeks i per a aquest estiu estem preparant unes activitats al·lucinants. Inscripcions obertes per passar unes vacances plenes de diversió i 100% en anglès! 

Cos: Amb l'estiu arriben les Summer Fun Weeks de Kids&Us Igualada. Estem preparant unes vacances bestials amb jocs, teatre, manualitats, hores del conte i una pila d'activitats lúdiques més per continuar aprenent anglès mentre ens divertim.  

Les Summer Fun Weeks són setmanes temàtiques per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Es fan al mateix centre de Kids&Us Igualada i estan plenes d'activitats que tenen l'anglès com a llengua vehicular per tal d'afavorir un entorn d'immersió lingüística en el qual aprendre anglès sigui encara més divertit. Es formen grups per edats, de màxim 10 nens per professor, i el resultat és un estiu inoblidable. 

Per a més informació, posa't en contacte amb nosaltres i no dubtis a reservar avui mateix la teva plaça per a les Summer Fun Weeks.  

Compartiu-ho >