Kids&Us Igualada

SUMMER FUN 2021

Publicat 29/04/2021 per Kids&Us Igualada

A Kids&Us vivim l’estiu al 100 %: 100 % diversió i 100 % en anglès. Els teus fills i filles gaudiran al màxim de les vacances d’estiu en els nostres casals Summer Fun. El millor de tot és que ho faran mentre amplien i enriqueixen els seus coneixements d’anglès sense adonar-se’n.

 

Què són els Summer Fun by Kids&Us?

A Kids&Us sabem que l’aprenentatge de l’anglès té lloc gràcies a la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, fins i tot fora de les aules. És per això que organitzem casals d’estiu, com els Summer Fun by Kids&Us, en un entorn de diversió on poder seguir en contacte amb l’idioma.

Els Summer Fun són casals d’estiu per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, siguin alumnes de Kids&Us o no. L’objectiu principal d’aquest servei és facilitar la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es propicia la interacció en aquesta llengua a través d’experiències divertides i rellevants per a cada grup d’edat.

 

Quines activitats s’hi fan?

Durant el Summer Fun el nostre alumnat fa manualitats, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup o excursions temàtiques. Aquests són tan sols alguns exemples de les activitats d’allò més divertides que ha desenvolupat l’equip de professionals experts en pedagogia de Kids&Us perquè els més petits aconsegueixin interioritzar estructures i vocabulari nous en anglès d’una manera natural.

 

Un entorn 100 % segur.

Per a Kids&Us, la seguretat dels teus fills i filles és tan important com l’aprenentatge d’anglès; per això, ens movem en un espai totalment segur per ells, les nostres famílies i el nostre equip.

Seguirem aplicant els protocols de seguretat i higiene: rentat de mans constant, ventilació dels espais, ús de la mascareta obligatori per majors de 6 anys, distància de seguretat i desinfecció del mobiliari.

 

Dates, ubicacions i temàtiques.

Enguany, la seu central per fer les activitats serà Kids&Us Igualada (Centre Kids de Cal Font) però serà un casal molt dinàmic en el que ens anirem movent molt per diferents espais.

Anirem 2 dies sencers a la piscina, un dia excursió, un altre dia estarem al centre i els divendres els dedicarem a preparar la Friday's Party per representar-la davant dels pares.

- Setmana del 28 de juny al 2 de juliol: Science

- Setmana del 5 al 9 de juliol: Arabian nights.

- Setmana del 12 al 16 de juliol: Around the world.

- Setmana del 19 al 23 de juliol: Circus.

- Setmana del 26 al 30 de juliol: Toys.

- Setmana del 31 d'agost al 3 de setembre: Crazy cooks.

- Setmana del 6 al 10 de setembre: Secret agents

 

Reunions informatives a través de Zoom.

Dimarts 18 de maig a les 19h30.

*Cal que ompliu el següent formulari per inscriure-us a la reunió i rebre el link:  https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=lFv7iVNPckSwT1meaueKvwJN5kH0ncdMiGLS1ELiYBpUQjNBWUtVNDkzN09FTUk1RkFDMzY3M0tDMC4u

 

Per més informació:

- Visita la pàgina web del Summer Fun:  https://www.kidsandussummerfun.com/ca/ 

- Envia’ns un correu electrònic a igualada@kidsandus.es 

- Truca’ns al 93 804 08 66.

 

Inscripcions fins el 31 de maig i PLACES LIMITADES!

Compartiu-ho >