Kids&Us Igualada

SUMMER FUN CEM CERVERA I FEDAC GUISSONA 2021

Publicat 08/05/2021 per Kids&Us Igualada

WELCOME TO SUMMER FUN 2021!

Aquest estiu no et quedis a casa i vine al nostre Summer, t'esperen unes instal•lacions esportives super xules, sortida matinal, piscina, tallers de Little Chef, Mad Scientist i moltes sorpreses més! I saps què…? Tot 100% en anglès!

English Summer Fun és un casal d'estiu per nens/es de 3 a 12 anys. L'objectiu principal és aconseguir que cada dia els/les nens/es surtin feliços i contents, amb la sensació d'haver viscut unes experiències divertides i diferents, sense adonar-se que tot això ho han estat fent en anglès!            

Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills/es arreu de diferents aventures, jugarem, anirem a la piscina dos cops per setmana, farem esport, sortides matinals, nit de vivac, olimpíades i moltes més coses, us esperem a tots! 

REUNIÓ INFORMATIVA ONLINE

Summer Fun a Guissona 13 de maig a les 19h30 a través de la plataforma ZOOM.
Inscriu-te a la reunió aquí per rebre l’enllaç a la reunió.

Summer Fun al CEM Cervera 12 de maig a les 19h30 a través de la plataforma ZOOM.
Inscriu-te a la reunió aquí per rebre l’enllaç a la reunió.

Si vols els teus fills puguin assistir a tots dos casals només hauràs d’assistir a una de les dues reunions.

Uns dies abans de la reunió us enviarem l'enllaç per accedir-hi.

LLOC DE L'ACTIVITAT: 

CEM Cervera: setmanes 5 i 12 de juliol

Escola FEDAC Guissona: setmanes 19 i 26 de juliol.

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Període d'inscripcions obert a tothom: a partir del dissabte 24 d'abril a les 10 h.

Les inscripcions es faran de forma online a través d'aquesta web en la pestanya "Inscripcions". Recordeu les inscripcions son limitades.

Link inscripcions: https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

A l'hora de fer l'inscripció, feu servir el navegador Mozilla Firefox o Google Chorme:

http://www.mozilla.org/es-ES/


LA MILLOR INVERSIÓ DE FUTUR

T'imagines fent una immersió lingüística en anglès i ben a prop de casa? Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre Summer Fun by Kids&Us.

Al Summer Fun oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

EDATS: Per nens i nenes de P3 fins 12 anys.

TEMÀTIQUES I TORNS

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l' idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

• ARABIAN NIGHTS (del 5 al 9 de juliol) – Lloc activitat: CEM Cervera

Activitat especial: Olimpíades

• AROUND THE WORLD (del 12 al 16 de juliol) – Lloc activitat: CEM Cervera

Activitat especial: Acampada temàtica

• CIRCUS (del 19 al 23 de juliol) – Lloc activitat: FEDAC Guissona

Activitat especial: Anem al circ!

• TOYS (del 26 al 30 de juliol) – Lloc activitat: FEDAC Guissona

Activitat especial: Acampada temàtica

ACTIVITATS

STORY TIME: els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME: amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES: els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.


MESURES COVID-19: Kids&Us aplicarà totes les mesures de seguretat i higiene necessàries i recomanades per a aquest tipus d'activitats, dictaminades per les autoritats sanitàries competents en el marc de la prevenció de la COVID-19.


PER A MÉS INFORMACIÓ: Per més informació podeu contactar directament amb Kids&Us Igualada o Kids&Us Tàrrega, estarem encantats de resoldre tots els vostres dubtes.


Kids&Us Igualada
igualada@kidsandus.es
93.804.08.66

Kids&Us Tàrrega
tarrega@kidsandus.es
618.129.838 / 93.804.08.66

www.kidsandussummerfun.com

Compartiu-ho >