Kids&Us Igualada

DEMO DAY: Viu l’experiència Kids&Us!

Publicat 04/10/2021

Els centres Kids&Us s’han unit en una iniciativa única per oferir simultàniament Babies i Kids Experiences per a bebès i nenes d’entre 1 i 7 anys aquest 23 d’octubre. Aquesta iniciativa, coneguda amb el nom de Demo Day, es dirigeix a totes les famílies amb nens i nenes d’aquestes edats que vulguin descobrir a fons i en primera persona el mètode Natural English.

En aquesta jornada única i exclusiva, el professorat de cada centre impartirà una sessió demostrativa. D’aquesta manera, podran comprovar l’eficàcia d’un mètode d’aprenentatge d’anglès únic que ja compta amb més de 150.000 alumnes en 9 països d’arreu del món.

Les places per al Demo Day són limitades i es poden reservar través de la web kidsdemoday.com

El mètode Natural English de Kids&Us ha revolucionat l’aprenentatge de l’anglès.

Kids&Us és l’escola d’anglès de referència mundial per a nens i nenes d’entre 1 i 18 anys. Aquest mètode d’aprenentatge els acompanya en el seu desenvolupament acadèmic i també personal. 

Gràcies a un ampli univers d’activitats complementàries, l’alumnat experimenta amb el llenguatge dins i fora de l’aula; així aconseguim que l’anglès formi part del seu dia a dia.

L’objectiu final de Kids&Us és que els nens i nenes assoleixin les més altes competències lingüístiques en anglès i que guanyin confiança per obrir les portes del seu futur.

Places limitades!

Viu una experiència única en família.

Apunta’t al centre més proper a través de la web  https://page.kidsandus.es/es/demo-day2021?utm_campaign=es_demoday_2021&utm_source=offline&utm_medium=vanity-url&utm_content=demoday-2021

Compartiu-ho >