Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Igualada

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

  • Aquí tenim l’equip de Kids&Us Igualada!

    Aquí tenim l’equip de Kids&Us Igualada!

    L’equip està format per 26 persones dinàmiques i divertides on l’aprenentatge d’idiomes és la seva passió. Els directors del centre són l’Anna Torres i el Dustin Firestone L’equip de coordinació està format per una coordinadora del centre, administració i l’equip de coordinació de escoles externes i màrqueting i comunicació. Kids&Us Igualada està compost per 20 teachers especialtizats en llengua anglesa i alemanya. També, està format per professors nadius d’anglès. Tots els nostres docents estan graduats en o bé Filologia Anglesa, Traducció e interpretació o Educació Infantil i Primària en especialitat d’anglès.

Compartiu-ho >